tiistai 14. lokakuuta 2014

Alku.

Alku on aina vaikea. Tämä on siis blogi siitä kun maailmassa on jotain väärin. Tämä ei ole angsti blogi, eikä allekirjoittanut ole sitä mieltä, että maailmassa on kaikki väärin. Mutta koska blogin idea on valittaa, niin kirjoitan tänne vain jos on jotain sanomisen aihetta. 

Blogi on kuitenkin tehty pilke silmäkulmassa, joten sitä ei pidä ottaa liian vakavasti. Olen vain sattumoisin huomannut, että nykyihminen tykkää valittaa. Olen kuitenkin myös hyvin tietoinen siitä, että nykyihminen ei jaksa kuunnella kun toinen samanlainen valittaa. Otan silti riskin ja teen aiheesta blogin, eihän kenenkään tarvitse sitä lukea jos ottaa päähän.

Tällä hetkellä mua ärsyttää eniten viski. Tai ei tsessään se juoma vaan suomalaisten junttius. Se että siitä tehdään kohu sosiaaliseen mediaan ja Facebookissa itketään kun kukaan ei tee asialle mitään ja nyt en saa sanoa enää viski. No, kuuleppa sinä Mouhijärveläinen bensalenkkari. Sulla on jalat ja missä tahansa muualla on kivempi asua kun siellä puskassa. Opettele englantia, pakkaa kamas ja muuta Ruotsiin. Ja ei, ne kaikki siellä ei ole homoja.

On totta, että Suomi on hyvin holhottu maa, noin niinkun hallituksen ja päättäjien puolesta, mutta kyllä se olette te, rakkaat junttini, jotka teette tästä näin ison kohun kun se nyt on. Ei tietenkään mikään hemmetin Valvira voi rajoittaa sitä saatko sinä Pirjo-Petteri kirjoittaa sun statuspäivitykseen Facebookissa #Viski. Sitä ollaan sitten niin anargistia kun näin tehdään. Well, ketään ei kiinnosta.

En todellakaan tue lähes mitään nykyisen hallituksen päätöksiä (vaikka tämä ei semmoinen olekkaan, mutta sanottakoon se nyt tässä samalla), enkä pidä kyseisiä ihmisiä juuri minään, mutta ei niitäkään voi herran jestas kaikesta syyttää. Nyt siis haluan vielä painottaa, just sulle Martti-Oskari, että jos sua kyrpii tää niin holhottu, mutta kuitenkin ihana ja isänmaallinen Suomi, niin muuta pois. Ugh, olen puhunut.



 Mutta hei, rakkaudella.
<3: E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti